Earth Day

oj vilken dag. har jobbat hela dagen. idag fick det bli ilägg. har alltså stått hela dagen o lyft in klupedump ostar i pressar o tryckt dem i kläm. hehe. banka slå fick jag gjort med för att få på locken på dom små stackarna. bra o va där ibland så man får utlopp för sina aggresioner. men oj, idag hjälpte inte ens det. jösses, tror de måste börja med intrödesprv på mejjan, helt klart! varför vill man jobba om man inte kan? varför tar man säg ut bland folk om man inte har någon social kompetens? varför jobbar man när amn uppenbarligen inte är vuxen nog att plocka undan sina saker eller ens ta bort sitt bajs i toastolen...? JAAA. en helt o hållet mindre trevlig dag idag.

men, nytt försök imorgon. o då kan man ju hoppas att de lyssnat hehe;)

till en helt annan grej, MYCKET trevligare. jag sittter just nu o dircker min första smoothie från min nya manick. Javisst!! igår blev det en ny blender. löpte den med ett litet bidrag från födelsedagen:) mmm jätte gått med hallon o blåbär, har köpt på mig en massa frukt o bär nu så här ska det krängas vitaminer av alla dess slag!!

Hade för övrigt en toppen födelsedag. på morgonen kom ås med frukost, en "räkpinne"-macka o en prinsesstårte bit! Mmm mumma!! mådde inte helt fy skam efter en sådan frukost!! :) o sen blev det att sitta på bibblan så klar.t var ju liksom mitt uppe i tentaveckan som jag fick för mig att jag skulle fylla år med. men vi hade liksom lite tappat fokus redan på onsdagen så fick en lite "smygrolig" plugg-födelsedag;) o så rätt var det var när jag sitter där så ringer min älskade marie hela vägen ifrån amerikat!! mm då blev jag glad!! snabbade mig hem så vi fick pratat lite på skype med. underbar uppfinning o desto mer underbart att hör din röst snäckan! en helt perfekt presten;) 
 o sen på kvällen var det gasque med nollningen. Inget nämt o inget dömt med den..... :P

sen i fredags var det dags för teeeeeenta!! men kändes faktiskt bra. inte kommentera mer om den nu. det tar vi senare, men är helt klart nöjd o hoppas...

så nu i eftermiddags när jag kom hem var det dags att börja på nästa tenta. på lördag är det dags igen. tjohoooo:) två lyckoveckor på rak! jippie! o faktiskt M&M, lundkvist heter lennart o har liksom författat min föreläsares favvo bok. måte alltså ta mig igenom denna PLÅÅÅÅGA en gång till, minst. tänkte att det är ju lika bra o börja! varför inte ne lördagskväll då??!

nu ska jag ta mig til mor min äta mat, blir riktigt bortskämd denna helgen, fick middag hos henne igår med. ibland ska man ha tur:P glöm inte släcka lamporna!! såg föresten en cool grej innan när jag skulle kolla smoothie recept. arla är ju med o stödjer earth day o ska ju släcka ner ikväll. så de har liksom lagt mörker på sin sida på nätet med ett liiitet titthål. känns lite knas när man går in där, but I like!! :) check it out:  www.arla.se











min lilla "smoootlie" som chloe chlo hade sagt...

Love


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0