litterturseminarium..

jaha.. dags för det första litteraturseminariet på onsdag. gäller att läääääääsa nu så man kan hänga med hihi;) fick tillbaka min tenta idag. oh yes! jag klarade den. sköööönt. men, man kan alltid göra bättre. satsar nu högt o stenhårt tills på onsdag. man har inte nått toppen förresn man plingat i bjällran!!

reading time!!

anropar min marie...!

snäckan,are you alive??! saknar dig din toooook!!

måndag..har precis varit o simmat med emma på nautilus. fick ihop över över 60 längder. känner mig faktiskt ganska duktig!! var ju liksom ett tag sedan man var i toppform med simmet. eller ja- i toppform alls hihi;) sitter nu o väntar på att åsis ska ringa så jag kan hämta henne på jobbet. sen ska vi ner på panduro, mq o sen maxi. heela fadderuttan. de har tydligen en massa nedsatta varor på mq! i like alot:) 

helgen har varit okej. jobbat hela helgen. men även dp har jag lyckats peta in att vara duktig o har cyklat till o från jobbet både lördag och söndag. i fredagskväll hade jag dessutom en lite tjuvstart på pumpkin-carving:D ås gjorde pumpasoppa så då tog jag liksom skalet o gjorde en lite filur. i år blev det spindel o skrapat spindelnät. ganska nöjd faktiskt! 

resten av veckan ska jag försöka simma i alla fall en dag till o sen ska jag verkligen komma igång ordentligt med plugget! har en hel BAJS tråkig bok jag måste läsa denna veckan på typ 300 sidor. jippie! en riktig teorigubbe som har skrivit den på ett knepigt invecklat o tråkigt sätt. men men- det är ju likt för alla! ingen id'e att tjura!! - bara göra;) 

dags för lite mellis:) 
tjotjim

regnet det bara öser ner..

helt sanslöst vad det kan regna.. blir heeelt kolsvart på himmlen o sen öpnar sig att portar på en gång- i typ två minuter. sen kommer SOLEN. o så håler det på så där... heelskumt. man ändå ganska mysigt. hihi. gillar det där att kunna kurra ihop sig med en kopp kaffe o bara titta ut- faktiskt njuta av att inte alla behöver gå ut;)

känner mig förövrigt näst intill klar med pluggandet. känns lite kenpigt men jaja. bara att hoppas antar jag. har fått ett städryck så nu är det dags att svabba golven.. visst måste man väl sysselsätta sig med något om man inte pluggar?! hihi

Tittade föresten runt lite på youtube innan. hittade gamla klipp med Ika i rutan.. haha. surpuppamedel o antidans medel. fiiina grejor;)

http://www.youtube.com/watch?v=rllzBCvEcgo

två plugg dagar kvar

jaha.. så var man mitte upp i pluggandet inför tentan. känns lite kämpigt. vet inte mer vad jag ska läsa på.. känns liksom som att jag läst lite av allt. o liksom hoppas att jag kommer ihåg något. hihi

annars just nu händer det inte så mycket. ska snart börja fixa mig för att gå ut o käka med mamma, syrran, faster o kicki.. mamma fyller år idag så då blir det överraskningsmiddag på harrys. längtar så efter lite kycklingvingar. kan säg lite som att det har vari mitt mål med pluggertiet idag. är väl bra när man kan belöna sig själv? :P o morgondagens mål blir pyssel i haverdal... MMM:) men eftersom att det är näst sista dagen gäller det verkligen att jag pluggar bra o näst intill känner mig fullärd innan jag får åka dit. har tänkt mig att fredagen ska vara lugn o fin o att jag bara ska repetera o läs alite anteckningar. får väl se hur det går med den planen;)

nähä.. in i duschen var det:)

RSS 2.0