tre månader senare..

tiden går fort när man har roligt...

har precis skrivit ett annat inlägg- det försvann. kul!

tre månader har gått, nästan fyra. o nytt år har det blivit, 2009:) har hunnit med en del sen sist. störst är väl att jag nu har flyttat. har hittat min egna lilla. inte stor någonstans men den räcker bra för mig:) helt perfekt läge med. det tar max tio minuter på cykel till skolan o två minuter in till stan. kan det bli bättre?

denna terminen är det statsvetenskapstajm. o ni som känner mig vet att jag inte någonstans är politiskt intresserad. men va sjutton! ska man så ska man;) har läst i två veckor nu typ, o än så länge hänger jag med okej. läser just nu om de galma filosoferna o deras syn på samhället o så o hur de politiska tankarna började. så än så länge är det ju lite historia, vilket passar mig ganska okej ändå..

fick en liten pusch i rätt riktning innan på förmiddagen. fick reda på att jag klarat alla delkurser i folkähälsovetenskapen! o jag som absolut inte trodde jag skulle klara den sista. men ibland ska man väl ha tur i guess:P stlrsta kicken till o dra igång med läsandet på riktigt fick jag ändå igår morse. klockan sju på morgnen fick jag för mig o kolla mejlen. o vilken lycka! jenny, min au-pair mamma i USA, hade skrivit mejl o berättade att de kommer hit nu den 9 februari. så underbart! liksom hela kroppen blev lycklig! insåg då så mycketjag saknar min lilla sockertopp. o så stor hon måste ha blivit! pratade precis med jenny nu, skulle hjälpa henne att boka tågbiljetter. hörde lillan i bakgrunden o fick säga hej till henne. hon låter fortfarande liten o försiktig i alla fall. min lilla going!

fick ett ryck innan idag. ett sånt därnt "klippmignu"  ryck som bara jag kan få ibland. idag var det ett starkt ryck som lyckades. ringde till min salong o fick tid inom en timma, precis som det ska va;) åkte dit o lämnade en STOR hög med hår på golvet. förstår inte hur alls fick plats på mitt huvud innan. men bra blev det! är verkligen super nöjd. blev liksom lite mer piffigt. var dags att det hände något nu! känns toppenfint:)
   

 

          

nu ska jag ta o laga litta mat. matte o carro kommer hit ikväll. matte har väldigt roligt åt mina amerika barn, Hillevi o Valter. så när jag berättade för dem att deras bästa morbror kommer ikväll skuttade Valter upp i fönstret o har suttit där nu hela dagen för att hålla utkik på när de kommer. bra va?



får se nu när jag får för mig o skriva igen;) men förhoppningsvis innan det har gått tre månader:P kram


RSS 2.0