whale watching

matte o carro anlände igår eftermiddags vid fem tiden. kul att ses, var ju ett tag sedan:) ja skulle upp o jobba klockan sex så vi hann med en gudie av lägenheten (går ju ganska fort....) o en kopp kaffe. fick en massa svenska tidningar o godis:) Mumma!!

sedan senare så var vi ute o åt i stan på en italiensk resturang. gotteligott. C var trött sen tivoliäventyret så hon somnade snabbt i vagnen efter en god babbe. sen blev det tidig sänggång för oss andra, jag somna på soffan tills j o b kom hem. sedan i morse var det upp i tid o packa äventyrsväskan. klockan nio hade jag bokat in oss på en whalewatching. Klcokan nio avgick båten ifrån hamnen. heeeelt underbart! fick se o förlja tre humperbackwhales. tror att det blir knölvalar på svenska. inga små sjur det där. häftigt att få se dem live!!:) sen på väg in i hamnen igen fick vi se sjölejon.

Nu är matte o carro på piren för att köpa glass. så nu ska ja snabba på o få lite pluggat... (får se hur det går....?)

friday- chloe-karamell day, saturday- marie day!!

tjohoo.. helg IGEN! tiden rusar fram, galet!! sitter o försöker få pluggat.. FÖRSÖKER! men vet inte vart jag ska börja... strängt. men men. allt kommer ju att ordna sig. tror att jag kanske behöver lite mer press:P hihi. ganska långt till inlämningar nu. problemet är bara att jag har typ tre, fyra samtidigt :S..

annars är allt toppen.. marie kommer snart uppåt här. var väldigt läääängesen nu.. känns konstigt. men kul att finally få träffa henne!! :D blir nog en chipoltle kan ja tro. mumma! sen ikväll/eftermiddag kommer matte o carro. blir kul! trpkigt bara att jag har så mkt i skolan samtidigt. de kommer vara här i typ tre veckor så lite borde ja väl lyckas umgås med dem. har tittat upp nu att vi kanske kanske kan åka på whale watching imorgon. vet inte om det är något mina gäster vill hehe, men jag vill iaf!! ;) får väl se vad de säger om saken senare!

igår hade jag verkligen en toppen kväll. hade chloe heeela dagen o på kvällen tog jag med henne på tivoli. O Herre Gud! sååå lycklig. o sååå många varv på hästkarusellen- hästkaramellen. "mera karamell mera karamell"!! käkade pizza, chips o sockervadd. gott! första gången hon smakade sockervadd:) Behöver jag säga att det var kleeeeet överallt? hihi lilla goingen. avslutade kvällen med en tur i pariserhjulet. så fint fint o HÖGT. sen ville vi inte riktigt åka hem, måste säg att jag kände mig lite som en dålig nanny som hade henne ute till halv elva... men jag kunde ju inte låta bli när hon var så duktig o glad heeeela kvällen. så stolt i bilen på vägen hem, "åkt karamell åkt karmell, måste visa mamma"! kan säg att det tog inte lång tid innan ögonen slocknade när vi kom hem till sängen. 
 
måste nog tillägga att jag idag, efter 3658 varv på "karamellen" igår har lite rubbat balansinne. USCH! känns lite gammalt o hemskt..

nu ska ja försöka lite till;) sen kommer ju MAJSAN!! :) även hon har ju börjat blogga hihi... sooo long,

powerwalking ;)

jaha ja. idag har man varit uppe med tuppen. nu gör jag o j ett nytt försök till motion. haha får se hur länge det håller denna gången. en dag och första dagen avklarade i alla fall;)

nu är det bara att ladda om. fixa det sista med skolgrejorna innan det är dax att trampa iväg.. har till och med varit så duktig att jag slängt in alla min tvätt nu. var på tiden kan ja lova! men nu då.. kanske är på väg till ett normalare bättre liv :P vem vet. helgen var i alla fall nyttig. fick mycket bra gjort. gäller bara att inte sagga mer nu innan terminen är slut.. kämpa kämpa kämpa:)

sen efter skolan slutar så är det väl en typ två tre månader kvar för mig här.. ska passa på att njuta då. men kommer väl klättra på väggarna. alla andra åker ju hem o inget plugg. jisses.. men men. en sak i taget!!

kaffeintag!! Tjing

veckan ny, kraften ny?...

njae. så ska ja väl knaske inte skryta med att det är efter denna helgen. men jag känner mig i alla fall nöjd. har fått mycket skolarbete gjort :)

hade toppen kul igår iaf. härligt att göra ngt heeeelt annat. va ett tag sedan jag va ute alls så det va på tiden;) sov hos tina and the gang. åkte taxi hem i morse- gratis taxi. sånt gillar vi!! han hade plockat upp någon annan på vägen så han betalade även för mig- man tackar!

Sen har det återigen blivit plugg o plugg. meeeeen en tur till pysselbutiken har det blivit med. men faktiskt- jag var tvungen!! skulle ha grejor för skolan. ska göra en sagopresentation på filttavla. så alltså var jag tvungen att införskaffa mig filten. blev faktiskt inte så mycket annat- jag är ganska stolt!!

Nu ska ja avsluta o göra det sista på dagens projekt. sen ska ja slagga igen nattens förlorade timmar. see you later..

pluggpaus

jaha. liiiite party o paus måste man unna sig:) va på stan innan o käka lunch o chilla rundor med tina o hennes gäng. o nu ska vi snart starta vårt grillegille..o sen blir det ut till Goleta på party, fina grejor! sååå skål på er:) lovar att fortsätta mina studier imorgon. bara parta lite först!!

tjingohej

Kaffe o plugg- Skål

tjena.. min troligtvis mycket roliga helg har tagit sin början.. jobbade hela dagen igår plus kvällen. var riktigt effektiv när jag fick lagt Chloe o gjort klart nästan två av mina skolgrejor innan J&B kom hem. härligt!! vilket då resulterar i att jag har mer tid att göra meeeeer o fleeeeeer skolarbeten idag och imorgon. så tro inte att det är över!! än ser vi inte slutet! såå jaa jag hade en mycket givande fredagskväll ihop med mina böcker och min dator. fast ja ska inte klaga, innan det var dags för att sova gjorde jag och C ett litet resturangbesök med Tinas gäng. Mycket trevligt. C tyckte även hon att "OJ vilket party vi kom på Frida". Ja visst.. behövs inte mycket för att gjädja en liten kropp. små hamburgare, french fries och en piratkopp med mjölk- värsta höjdarpartyt!! :D

såå. nu ska jag återgå till min filmanalys. toppen. undrar hur många kannor kaffe jag kan få i mig på en dag? kan nog bli förskräckligt många om jag ska orka hålla fokus heeeela dagen.
 
så skål o hej! nu tar jag min andra kopp:)

pruttiluskan..

glömmde säg innan att jag fått ett nytt namn här nu. lill- donnan har kommit på att det är ganska roligt med kiss o bajs o så. så igår fick jag ett nytt namn när vi var i parken. kom väl i kombination med att vi tittat på pippi tidigare på dagen.. - pruttiluskan.. ja visst! fina grejor. men blev även kallad hennes sockertopp idag så kan ju inte klaga direkt;) säger alltid till henne att hon är min sockertopp o idag fick jag det "tillbaka". Vilket litet chramtroll, hon har så mycket för sig just nu o munnen bara går i ett heeeeeeeela dagarna....

duktig flicka:)

var en riktigt duktig flicka igår. fick faktiskt på mig springskorna direkt efter 'jobbet' o va ute o sprang i 40 minuter. inte helt illa tycker jag!! dessutom så fick jag gjort lite hopp o skutt här hemma o sen lite rumpövningar, situps och armträning. fiiiina grejor:)

o idag har jag fått gjort det mesta av veckorstädningen två trappor upp medans lillan sov. o nu iväll har jag varit på min photoshop klass. o till råga på allt detta poisitva har jag också hunnit bli klar med en av helgens uppgifter för skolan. fick satt mig direkt när jag kom hem ifrån klassen o har nu precis avslutat en av mina två filmrecensioner denna veckan. toppen!! kommer mycket grejor nu med skolan på slutet. många uppgifter och arbeten om ska vara inne nu o fyra veckor framåt. dessutom så kommer ju matte o carro för att hälsa på mig snart. vill ju inte ha en massa masssssssa grejor att pyssla med då heller. så det är ju bra- jag vet min plats och min sysslor denna helgen.. alltid något..

Always look on the bright side of life..... ;)

Nu ska jag pyssla vidare lite med småsaker o förbereda lite mer inför pluggandet imorgon.. sen blir det sängilisängen.

Ha en bra dag! Kramar

denna dagen ett liv

jaha ja. melker var en klok man;) så i denna dagens liv har jag vaknat klockan halv fem på morgonen, kunde inte sova. men fick titta lite på cleo. haha har fått med mig den serien hit på DVD kom jag på igår kväll- kunde inte låta bli att börja kolla. sen hann jag ju såklart somna en sväng lagom tills det var dags att gå upp o göra mig redo för skolan.. perfa ju! fick blir en iskall dusch för att komma till liv o sen en rask cykeltur mot plugget..

sen var det dags att cykla hemmåt o hämta lillan på dagis. sagt o gjort. fick hem henne efter lite tjat, hon hade inte tid riktigt med mig. lyckades visst komma MITT i leken. ajaj!! sen när vi kom hem var det naptime. o sen unnade vi oss att titta en kvart på micke o molle 2:an. har inte sett den innan. såå spännande:)) första filmen var min favvobok:) efter det blev det mellis o sen fotbollsröj i parken.

efter jobbet var det återigen dags att bestiga skolberget med hojjen. skulle bara kolla på film idag, så inget ansträngande.. nu måste jag dock säg att ögonen borde börja slokna snart.. ska bara kika på ett avsnitt cleo först;)

Ha det gott o ta vara på dagen:) Kramar

sooommar sommar o sol:)

... havet o vinden o doft av hallonsaft:) hihi sommarvädret fortsätter. idag har jag o C varit på stranden o myst. tog med oss lite fika, riktig fika. hembakade muffins o hallonsaft. MUMMA:)

Innan det var vi på My Gym. sooo much fun. barnen blir som galna. hoppar studsmatta, hänger i ringar,  hoppar i bollhav, SKRIKER och busar. somnade gott efter det på vägen hem i bilen ;)

ikväll blir det ureservering på state. ja o tina. får ju passa på o njuta medans man kan!! Har fixat allt för skolan denna veckan redan så ledigheten är förtjänad :D känns härligt. får nog till och med bli ett glas vin;)

Tjing tjing... här är en bild på min prinsessa för dagen.
 

gjort nått..

sååå. då har jag fått gjort något.. är inte helt nöjd dock, men fick fram mina få pysselgrejor o fick gjort ett kort iaf.. o snart börjar det en film på tv. får väl bli en tråk slappo dag.. o min kristin! hon ville inte svara i sin telfon. såg nu på hennes msn att hon tappat mobilen. usch hjärtat! INTE bra. jaja lägger upp en bild på mitt kort iaf.. :) inte världens snygaste men har ju inte direkt så mycket pyssel här, allt är hemma o väntar på mig:)) längtar sååå!! o få sitta med min ås o bara pyssla o scrappa heeeela dagarna.. love you sis!!

hej so long- ska fortsätta med att vänta på filmen ;)

image5

uttråkad

vill ha något att göööööra nu!! vet isjutton vad jag ska hitta på. känner inte för att göra något speciellt men vill göra något. orkar inte sitta här mer. fortfarande svinvarmt ute. 31 grader i skuggan. kan ju inte ens gå ut o lägga benen på ryggen o springa av mig, kommer ju o dö av värmeslag.. grr- bara något?!

väääärme

soligt hejsan..

puuh idag har det varit suuuuper duper varmt. var över 30 grader. härligt men ganska jobbigt måste jag få säg att det bara steg med typ dubbel temperatur över en natt. kroppelikroppen är inte riktigt van.. ska bli så varmt i morgon med(söndag) o sen kanske på måndag. men sen skulle det visst bli svalare igen nästa helg. menmen. gött med värme. den kommer ju tillbaka sen i alla fall ;)

har jobbat idag på dagen o nu på kvällen är jenny o brcok på partaj. hade tänkt mig att jag skulle plugga. men får väl skylla på värmen haha.. just som jag skulle sätta mig kom jag på att det är ju faktiskt söndag imon o dax för nya avsnitt av AA- Andra Avenyn. hihi:) slutad ju så spännande förra veckan. så jag var bara tvungen att gå in o se om det fanns några roliga smygtittar.. sagt o gjort men fick inte reda på något jätte bra.. :( får helt enkelt hålla mig tills imorgon. ska väl gå!! ;)

har inte gjort så där super mycket här uppe idag.. c njuter av att få vara hemma på sitt rum bland alla saker o är mkt noga med att ha sällskap o att dörren ska vara stängd. så jaaa där inne har jag suttit idag. kul att få leka lite igen :D

ska göra ett nytt försök till plugging nu. :P tjipp o sol


oväntad vändning..

blev ingen tripp till LAX inatt. j hade ringt igen o de hade behövt landa på vägen.. de kom inte till LAX förrens tidigt i morse o kunde därför åka till flygplatsen här i SB. så i morse vid halv nio kom de. kul o se dem igen. har inte gjort så himmlans många knop idag, men C var väldigt pigg i morse precis när de kom. vi hann med en sväng om med dockan på prommenad till parken o så. roligt att få börja leka igen ;) sen blev det lunchdag o sedan däckade de två ganska rejält.. hihi sysselsatte mig o sen fick jag äntligen upp dem ur sängen vid fem i eftermiddags :P försökte hålla ett par konversationer i försök att få upp J innan men misslyckades totalt o fick bara mummel till svar.. hihi :)

Ikväll har vi käkat lycklingsallad o nu sitter jag återigen här fr att plugga. men får inget gjort ikväll alls. sugen på att sätta på en film på datorn o somna gött. får nog bli så- en tidig kväll. känns som att jag kan koppla av mer nu- hann ju bli klar med allt;) hehe

sooo long captain- kram

torsdag kväll

Såå då var veckan snart slut igen o dax för helg. härligt! Tiden går fort fort fort nu. hinner ju knappt med att tänka ny vecka förrens den är över.. ikväll kommer Jenny o Chloe hem. de har blivit försenda som sjutton så jag o Brock ska åka ner till LA o hämta dem. åker mest med för att vara sällskap o stöd om han blir trött. hoppas inte hehe.. för jag är redan liiite tröttis. men men;) det löser sig alltid. blir kul att de kommer hem, är tyst o tomt här utan lilltjejen.

Innan ikväll har vi haft veckans photoshop class. TJOHOO! so much fun- not. men men. va sjutton. fast på sätt o vis är den kul, det är kul att vi går allihopa på klassen, jag kristin o tina o så hannes. men själva kursen känns meningslöst. läsa bok o förlja instruktioner känns som att jag kunnat länge... :P men blir ju i alla fall en social stund:D

Annars har inte mycket nytt hänt.. jag o kristin var på stan o låtsades genomgå en svensk fika. blev latte o en god baguette på ett nyfunnet ställe. Mumma:) va härligt att kunna sitta ute i solen o njuta en stund. sen lyckades vi ju så klart göra ett dumt stopp på shopping-gatan. MEEEEN! vi lyckades komma därifrån utan kassa- båda två! listan av att vilja ha o måsten blev ju dock längre. undra om den någonsin kommer vara tom?

Tror redan, eller vet redan att jag har litta bekymmer med att få hem vad jag har. men visst kan man väl skicka kartonger o betala för en väska extra.. hihi man får inte vara dum!

Nu ska jag utnyttja min extra vakna tid till att plugga. stort plus tycker jag!! ska åka neråt om ungefär två timmar, så lite borde jag ju lyckas få klart kan man ju tycka....

Kram



inte mycket nytt

ny vecka har kommit igång. skolvecka igen o full fart.. ska alldeles strax hoppa upp på cykeln o trampa iväg. gjorde inte mycket mer än att jobba igår o idag lär det väl inte bli så mycket annat än skola, plugg och jobb heller. lyckades dock få iväg brock till mataffären så deras ekande tomma kyl kunde fyllas på lite nu när jenny snart är på hemgång:P

kollade på andra avenyn igårkväll. åhh tänk vad man kan längta en vecka framåt. tragiskt hur man kan lyckas binda upp sitt liv på en tv show;) men sånt är livet. slutade lite illa igår, nästan så man mår lite dåligt. jaja får hoppas veckan går fort så vi kan se fortsättningen.

skolan kallar:) Kram

farligt tillägg..

tokigt. käkade ju lunchen på stan. tror det eler ej så låg det nya haket på andra hållet- ifrån scrapaffären. lyckades ändå ta oss dit bort. får skylla på marie. har dragit ner henne i skiten nu med, :P så jo. jag fick shoppat mig (lite) nya papper o så.. tänkte på dig ås, fick ju fira din födelsedag lite i förskott med ett besök:)

lyckades dessutom hitta liite kläningar på stan idag. bara fyra stycken. tänk vad ögonen kan hålla sig öppna o hitta saker i bara en affär. helt fantastikt. men NEJ! handlade faktiskt INGEN klänning alls. duktigt flicka:)

sura bilar

Har provat en nyhet idag.. ahlgrens sura bilar. storan o svågge hade med sig det till lilla mig när de kom. var ju bara tvungen att prova. eftersom kristin den lilla loppan redan provat passade jag på att inviga påsen med marie idag. vet ju inte riktigt om det var någon speciel hit. smakade lite mer som sura s tror jag. dom som är lite mer foamiga i rosa o grönt. dom e ju visserligen goda, men tror att bilar ska smaka bilar mer.. 

Marie kom upp hit för att käka lunch sen fick vi pluggat lite o sen hann vi med middag också. finfint:) mat är ändå npgot livsnödvänfigt har jag hört. tror dessutom vi har hittat ett nytt stammis hak. ett panini ställe två kvarter från state. jesus va gott. smakade mycket delikat o fick lite känslan av en sveirgefika. blir gött sen o sitta ute med på dreas uteservering:) 10 + poäng måste jag säga. tragiskt bara att man ska hitta diamanterna så sent. men kanske lika bra det, aksnke inte såkäckt att leva på baguetter i ett år....

Nu ska jag bege mig till kristin. hon lämnade mig innan idag. men tro inte att hon kommer undan haha. jag jagar allt upp henne:P kan nog kanske bli en filmkväll igen:P

ha det fint! shipp o hej

Road trip

wow. frammåt marsh! igår morse (torsdag) fick vi minsann o dar ställa klockan, fast vi har lov, för att ge oss ut på äventyr. jag o kristin styrde med raska steg ner mot chapala för att hämta vår redan beställda bil. vi kom dit o hade o foajen sällskap av en lätt irriterad tant. hon skulle tydligen til jobbet o hennes bil var inte färdig på fem röda. eftersom vår bil var där o vi såg snälla o lugna ut frågade de oss om vi kunde tänka oss att ta en annan bil o låta tjurkärringen åka i vår. Jaha ja. jooo det kunde väl gå bra. tveksamheten försvann fort när vi fick reda på att vi skulle få köra en convertable mustang:) ja ja tackar ja! inte illa för att ha beställt en compact car för att få det billigaste alternativet. Fick endast gå med på en $5 höjning. inte heeeelt illa..
 
Vi brummade stolta iväg o hämtade upp karissa. en ameriaknare som spelar golf tillsammans med kristin o skollaget. eftersom vi hade henne med oss beställde vi ingen GPS, kan ju inte behövas.. haha jojo:) think twice next time! det går att komma totally LOST ändå... vi lyckades med detta x antal gånger. men kom tilslut på rätt spår igen, värst var det på vägen hem. nog med vilsenheten! dagens mål var hearst castle, två timmar norr ut. vi tyckte vi gav oss ifrån santa barbara i god tid o tillät därför oss själva att ta en ärlig paus på vägen med pita o kaffe. Mumma. dessväre blev vi lite mer stressade sista biten, var ängre på mindre vägar än vad vi hade tänkt. Väl framme på parkeringen fick vi hoppa på vår guide-buss. Åkte över stooooora o fina ägor. långt upp över havsnivån med väldig utsikt.

denna hearst mannen hade det inte fattigt vill jag lova. han hade bara sin egen farm på sina ägor o för att ge det en lite extra lrydda lät han  sig också dra igång ett eget zoo. helt normalt att ha ett tjugo tal zebror, elefanter, giraffer o så ju på framsidan i trädgården...... han drog också till med två lagom stora gästhus, ett gäng andra sällskapslokaler o så. en utomhuspool, egen tenniscourt o en inomhuspool som var gigantisk. hela poolen o rummet var klädd med de minsta mosaikplattorna. tog cirka en fem vecor att lägga allt för åtta arbetare. Inte illa. han hade också pyntat sina ägor rikt med "små" fontäner, statyer o hav av blommor.

på vägen hem gjorde vi ett stopp hos karissas farmor o farfar o ett stopp hos hennes kusin. Inga dåliga omgivningar vi körde igenom. SJÄLKLART NERCABBAT!! :) gäller ju att passa på. kan ju inte påstå att det är varje dag jag kör en sån bil just. men nu är det gjort!

skulle åka finvägen hemmåt santa barbara o åka på den äldsta kustvägen.. dessvärre var det ju nu då vi lyckades koma bort å riktigt. helt plötsligt befann vi oss på en heeeelt annan öde freeway. tre losta girls i mörkret. tillslut stannade en annan bil o sa att vi även kunde ta denna vägen hem. sköööönt. kan väl inte säga annat än det ör lite till en riktig roadtrip, ett riktigt heldagsäventyr:) haha vi är tillbaka o heeelt välbehållna.

dessvärre var även bilen tvungen att åka tillbaka till sitt hemmastall... men vem vet, han kanske kommer tillbaka en vacker dag? man kan ju drömma o hoppas. han inte heller kopiera nycklarna, annars kanske det hade kunnat vara en idé?.. ;)

Idag har det varit mindre äventyr... har mest varit plugg o jobb. men sånt som ska göras det med har jag hört. Nu sörplar vi lite vin o kollar på så ska det låta, måste ju hänga med i underhållningen där hemma:) sen väntar väl mest säääängen..

hej so long from us.

uggla i natten

shit pommes.
 känner mig duktig idag! har fått gjort mycket bra:) var ju uppe o städade o pillade där uppe i förmiddags o innan det jobbade jag på mina
roliga tidningsutklipp. har fått en tjockitjocetjock bunta av jenny som ska sorteras i kategorier efter inredning. japp. kul va? sen ska de skäras fint o sättas i plastfickor. är lycklig att det går frammåt o inte bakåt.. fick gjort tre stora högar idag. Är lite sliten nu i min lilla rygg. strängt att sitta så på golvet :P

Dessutom har jag lyckats skriva o jobba lite med min onlineklass o gjort klart min lilla bokrecension. fiiiiint. gott o kunna STRYKA på listan. ME LOVE!

Ska ladda för imorgon nu.. kuddarna börjar ropa efter sällis i sängen... kan ju inte sitta här o uggla mig genom natten.

God natt för mig- god morgon Sverige:)

proppmätta tjejer i regn..

Vi är utråkade. trodde vi bodde i California o att det skulle vara soligt o så. men ack... just nu regnar det o e ganska kallt. eller ja nästan 15 grader. men i alla fall. känns så svenskt.

Har tagit oss lite i kragen idag:) efter jag hade jobbat hela förmiddagen så begav vi oss ut på lunch. jag, kristin o karissa. härligt! blev proppmätta o dåsiga dock. haha:) men burgaren var god- lovar!
nu håller vi på att boka biljetter o bil inför morgondagen. har bestämt oss för att bege oss ungefär två timmar norrut till hearst castle. ska bli kul!

Ikväll har vi dessväre inte allt för mycket planer ;) ska snart bege oss hem till kristin o packa hennes väska. ingen som tycker att vi sitter ihop väl? :P trevligare att ha sällskap tycker vi...

tjipp o hej


snörvel o snyt

Ingen rolig springbreak här inte. både jag o Kristin lyckades bli förkylda som attans redan i lördags kväll. bra jobbat.. jojo blir väl så när man tillåter korppen att slappna av. Så än så länge har det varit lugnt. Vi gjorde dock en bra start o var nere hos marie o mjukis i ventura o hälsade på i lördags. gick o kikade lite i shoppingmallet o käkade lunch. mumma:)
sen när vi kom hemmåt här blev det inte så mkt gjort mer än att jag faktiskt fick städat.. hej o hå. sen fick vi belöna oss med andra avenyn på svt.se. WE LIKE ALOT:) hihi. Vilken tur att svt finns;) 

I söndags var vi mest döende hela dagen o kände oss som sjuka män- väldigt ynkliga:P BOMBFÖRKYLDA var benämningen.. men va ganska skönt det med o bara få vara. försökte få lite läst i min bok för skolan.. fick ju iaf lite gjort.

Igår var det dags o jobba ett par timmar på morgonen. fick ägna min dag åt strykning. fiiiina grejor. O sen kom dom o ladagde telefonen och internet där uppe hos familjen. tickelitack. sen blev det neråt i tempot igen men fick en sista uppswing o så kom jag o krisitn iväg med den lilla trucken på lite ärenden. kvällen ängnades mest åt brevskrivning o filmtittande med tilhörande chips. Ja visst! 27 dressses. Har ni inte sett den så skynda skynda. en sån där toppen fin tjejig film.

Idag blev det jobb igen. o tro det eller ej.. men strykning blev det med. men blev klar idag i alla fall. gött. sen fick ja städat av hela lägeneheten där uppe o pillirillat lite. värsta städ-damen nu..!

Nähä.. nu är det dags för KAFFE kaffe kaffe:) tjing o hej


RSS 2.0