hemm igen..

jaha ja. då var man hemma i svedala igen. hema i packnings o flytt kaoset! mamma säljer huset nu o allt och ingenting är packat. har ingen koll på något alls. så nu samtidigt som jag packade upp mina resväskor så packar jag samtidigt ner i kartonger o lådor plus att jag rensar i sånt som är packat. tjohooo!

fick i alla fall ett trevligt mottagande på stationen när jag klev av tåget. där stod hela familjen med ballonger o pipor, inte heeelt illa!! :)

har varit toppen väder sen jag kom hem. måste jag ju dock säga är ett stort plus:) just nu sitter jag på altanen i morgonsolen väntar på kaffeputtret. igår blev det till och med morgonprommenad i skogen med plockning av hallon. väldigt imonerad hur man kan få för sig o göra saker som man annars bara tänker.. nu blir det i alla fall lite sånt härligt gjort.

i morgon är det dax för jobbet igen. tjohoo. träffade en "tant" på stranden i måndags. kan inte säga att det känns som att jag varit borta något alls, aknske bara en månad eller så. men men sånt är livet. ida blir det stan o lite mer solning hoppas jag:)
 

Life..

walk barefoot along the beach
hear waves
LOVE erashing on the shore
sink your toes
in the warm sand

get a sunkissed tan
sip a cool exotic drink
watch beautilful sunsets
be captivated by LIFE. beauty
slpenders of sun & sand,
see, this is paradise..


Caramell popcorn

jaha. det är sant. carmell smaksatta popcorn. popcron alltså heeelt täckta i kolasås. kan ni tänka er salta GOA poppe med kolasås på? Nej, det passar inte, stämmer inte alls. Bläää.. men vi var tvungna att prova hihi:P sagt o gjort men alltså ingen hitt alls. någon som är intresseard så tar jag med mig en paket hem- bara för att;) kan varna, de ser faktiskt ut som hjärnor.. veronicas kommentar till det hela- "skulle hellre köpa vanliga popcorn"... håller helt och hållet med!

annars så går mitt liv nu ut på att PACKA och konstigt nog att shoppa. hehe, går inte alls ihop med vad jag befarar, att jag inte får plats med allt hem. men kan INTE låta bli. måste bara liiiite;) hihi idag blev det en tunika, en topp, jeans, o två väskor plus mina "resväskor" då.. jag vet, det låter inte sunt alls. men såååå kul hihi..

kan verkligen inte fatta att jag ska åka. tänk att nästa vecka kommer jag inte alls vara här, inte ha chans att strosa runt o bara njuta.. drog med mig veronica på en chipotle idag. kanske var sista, kanske inte... hoppas INTE:) har inte gått upp på övriga året i vikt men lär lätt göra det nu denna veckan när jag bara helt enkelt måste äta typ allt en sista gång...





shoooopping

jaha.. då är det gjort- igen.. jag har alltså shoppat, kan inte motstå. hihi, intalade mig själv att det var tillåtet nu. visst? blev två tunikor, ett linne o två koftor. finfint. de hade säsongs sale på nordstorm innan säsongen ens hade börjat. smart grej- ha sale innan det är mode. diggidiggar det:)

sen ikväll har jah o veronica käkat middag o nu sitter vi o sörplar vin. hon kom in igår kväll o ska nu "läras upp" en vecka. kommer bli toppen bra!

ska sörpla vidare o öppna en påse med snap- peas. ;)

starbucks

gotta love starbucks- starre:) Mmm ikväll har det blivit middag på something fishey o en starre på det, mumma.. dessutom hade vi snow white vid vårt bord till middagen idag. Chloe hade flörtat med pappa och fick gå ut i sin klänning- STOLT flicka gled upp på state street i "klackaskor" och vacker klänning idag kan jag lova!! 

idag är det till och med så att jag är väldigt lyckligt lottad o kan sleep in imon. har alltså typ sovmorgon till halv ett! måsr bra av sådant- inte dåligt. satsar på litta sol tror jag:)

har "flyttstädat" ikväll med. inte skiiiiit kul.

vad strävar man efter här i livet? sitter man någonsin ner utan o tänka på vad man ska göra här näst eller vad man skulle kunna gjort...?

10 dagar kvar nu tills jag åker. blir jobigt nu, allt känns som "sista gången". känns trist att tänka så. lovade mig själv att detta inte är sista strabucks. undra hur många man kan hinna med? o måste också hinnamed ett gäng chipoltle.. kanske kan bli en lunch där imorgon... åh. fiiina tanke. 

                                                                                            

onsdag

sand mellan tårna. hur är det möjligt? jag solade faktiskt på gräset idag.. konsitgt. här gör man allt för att slippa sand. o vad får man? SAND mellan tårna. Tackar..

försöker nu finna kraften inom mig. måste ta tag i dammsugning- helstädning- och att duscha.

kanske hade varit gott med mat med? OJ vad jag har o göra. o så sitter jag här.. JAPP!

Ta tag i dagen:)
 
                                                                                  

kärringen..

jaha ja. detta har varit en mycket besvärlig dag. ni som vet- tantan, kärringen, satmaran har varit här uppe idag. GRR! kan bara inte förstå mig på henne- kan inte finnas någon som kan. men tror att jag gick med seger idag, MOT HENNE! woooow.. fick henne till och med att erkänna hennes fel minst TVÅ gånger. jag är stolt. o hoppas att detta typ var sista gången jag såg henne. men vet att det säkert händer nästa vecka.. men kan väl kanske hinna bygga upp psyket igen..

inatt kommer jennys familj, så imorgon blir det full fart- full aktivitet.. ska nana nu:)


back in town

såå en helg har passerat.. o San Fransisco står kvar i säkerhet:P vilken mysig stad- helgillar den:) blev lite shopping o så- så klart. sen på lördagen var vi o kolla på fanny när hon spela golf i mini os. helt okej. gick i alla fall bra för en svensk tjej- tredje plats.. kom hem sent igårkväll/natt. så idag har det varit ganska så segt.

resten av veckan nu är det full fart framåt. imorgon kommer jennys syster med familj ner hit o åker tillbaka till Sverige på fredag. o på torsdag eftermiddag kommer veronica- min efterträdare. så ingen rast o ro nu inte. ikväll har jag fått rensat igenom det mesta av mina ägodelar o slängt o packat lite. har fått ihop en väska med bra vikt. sen får vi väl se om jag knaske börjar packa om- troligtvis haha... inte kan man väl packa mer än tio dagar innan o känna sig nöjd....?

nu ska jag ta o "trycka" i mig det sista av min nutella burk jag hittade i mina gömmor- dumt o lämna sådana godsaker:P

hej hopp..

lycklig LYCKLIG lycklig!!

FICK PRECIS REDA PÅ NU ATT JAG KOM IN PÅ HÖGSKOLAN!! JAAAAAA! så nu blir det folhälsovetenskapligt till hösten för mig.. åhh kan inte sluta le- lycklig. OCH jag är färdigpackad. heeelt perfa. bara en lägenhet som fattas mig nu hehe;)


going to San Fransisco..

dags att praktisera lite inför den STORA hemresan. dags att packa en liiiiten väska för helgens roadtrip. tjo o tjim. men är MÄTT, har varit på outback o käkat baby back ribbs. Mumma:) o så en "starre" starbucks på det. fin grejor. sååå nu gäller det bara att ta tag i det där. ser föresten ut som att jag kissat ner mig för tillfället. haha, lyckades tippa hela kaffekoppen i knät i bilen.. smidigt? OJA, och liite aj! som tur var så var inte kaffet supervarmt som det brukar vara, tacka gudarna för det. då kanske vaxningen hade varit gjord på vissa kroppdelar denna månaden hehe...

som sagt då så beger vi oss till stora staden imonb. ska bli SUPER kul. vi är alla heeeelladdade:) hoppas på shopping! jaa faktiskt så har jag ju bestämt mig för att ha en extra väska.. så det så- liite shopping nu kan inte skada sååå värstans mycket faktiskt!! ;)

såå väskan kallar.. tjo o tjim- trevlig helg! njut av dagen, njut av livet. You only gonna live forever once!!


kamera..

joho.. jajamensan. då har shoppingplånboken varit igång igen på riktigt;) har fått inhandlat mig en ny liten söt BLÅ kamera. jag vet- lite oväntet- en BLÅ. meeen det fanns ingen annan. o jag fick en så bra deal. men tycker den är söt o gillar att det blev så oväntat hihi.. så fiin såå fin. dessutom fick jag handlat en ny lins till min stora kamera. en som komer mycket närmare. precis som jag velat ha. nu vill jaga bara ha en vidvinkel med. men man kan ju inte få ALLT samtidigt. så detta känns TOPPEN:) minstingen håller på att ladda sig nu- men snart klar.t hoppas jag hinner ut o leka lite innan mörkret faller...

annars idag har jag åkt "karamell" igen- karusell alltså. på HÄSTARNA! stora hästen. javisst. lite får man väl skämma bort henne nu när det inte är så många dagar kvar hihi. och sen hade vi lite picknick fika i solen. härligt!! 
 
ska ta o trycka i mig lite middag nu. sen blir det efterätt. jaha då. det finns faktiskt fortfrande delikatobollar kvar- tro det eller ej- jag har bara ätit EN. duktigt va? hoppas att mitt lilla pysselpaket jag beställt kommer imorgon. vill ju gärna se det i min hand innan SF. så hoppas hoppas hoppas. fick mejl om att det shippats redan i måndags tror jag så det borde ju i rimlighetens namn komma NU!

tjo o tjim..

tjillevippen..

jaha ja.. ännu en dag har passerat hos familjen von hoffman. vet inte om jag ska skratta eller gråta. vad gör man när barnet heeela tiden gör tvärs emot vad det borde göra? även om man ber dem göra tväremot gör de ändå det som är fel- kan det någon gång bli rätt med en trotsig treåring? sounds like I have had a great day? NOT really..

jaja, kanske bara så att det är dags att BITA ihop nu? hon ÄR ju ganska söt mest heela tiden. O jag jobbar faktiskt bara 8 dagar till med henne själv nu.. sen kommer den nya tjejen.. shit- fick själv lite panik nu. SNART SLUT!?

ännu mer dags att börja packa o rensa. men orka? NEJ!! måste köpa en resväska- eller två först. hade ju varit bra om jag va lite färdigpackad halvt om halvt när den nya tjejen kommer... dessutom åker vi till San Fransisco på road trip på fredag.. kanske dags att börja engagera sig? haha, mmm snaaaaart ska bara.. ;)

jaja nu är det faktiskt så att jag SKA BARA sätta mig ner o dricka en kopp kaffe- äta en delicato boll o lyssna på min bok. JAVISST!! :D jag sa delicatoboll o jag menar delicatoboll. Mumma- var ju på IKEA i lördags. o då kan man få tag i sånna fiiiiiiiina grejor;)

tjillevippen pom pom pom...


4th of July..

jaha.. igår var det Fourth of July:) Hängde med la familja o cykla runt lite. otroligt mycket folk som bara hänger runt överallt. beachen var proppad av folk som bara grilla eller hängde. lite kul o bara titta på folk;) sen på kvällen va vi hos issa o carlos på grille. säkerligen en hel massa tusen dollars smälldes upp i luften i fyrverkerier- sparkels, en trevlig dag:)

idag blir det kanske kanske IKEA. jenny behöver grejor till kontoret. så vi får se helt enkelt...

O om inte annat blir det: STRAND, SOL, RELAXING:)

flying jacob:)

när katten är borta dansar råttorna på bordet:) har lyxat rejält idag.. först när jag o chloe hade varit på terminens sista My Gym tyckte vi att det va läga o luncha på returang. mmm mumma sallad o chicken wrap på fresco. sen blev det ännu mer lyx- o vi smällde i oss en smoothie på vägen hem..

tro nu inte att partyt dog ut för det- bara att ladda om o värma upp för kvällens högtid- flygande jakob. mmm, jag o jenny har varit sugna på det länge länge men Brcok gillar inte det alls, tycker det är heeelt förskräckligt. men som sagt- när katten är borta dansar råttorna på bordet:) är proppmätt just nu kan jag lova... det bästa är att det finns kvar till lunch imon med- Just have to say- PERFA!!!

Jaja.. nu blir det väl sängen o önska matsmältningen all lycka:)


RSS 2.0