får inte något gjort..

gör just nu allt annat än vad ja borde göra. attans. ska det vara så svårt att slå upp boken?! eller nej, okej det har jag gjort, men hittar liksom inte förmågan att börja läsa. fattar inte denna tentan. tycker inte det finns så mycket att läsa in. har jag typ missat en bok?.. käner igen allt jag läser o tycker att vi har disskuterat det bra.. hoppas bara att det håller till tentan. annars kan jag känns mig kokt!!


jobbedag

ännu en dag har passerat på arla kvibille. tjohoo:) eller inte. brandkåren kom idag. hade visst en oförberedd övning för att se så allt funkade med centrallarm o utryckningar o grejer. verkade som att det funkade fint.. ska försöka jobba någon dag nu i veckan ihöst o se till att jag får ihop lite kosing nu till flytten. inte för att det ser ljust ut alls med någon lägenhet men kan ju vara bra att vara beredd med laddat visa kort när den väl kommer upp;)

fick föresten mitt soundtrack igår. eller ja mitt o mitt. men jo mitt till filmen- the movie- mamma mia. åhh. blir helt lycklig. och som sagt- ser den gärna igen. det kvarstår fullt o fast:)

har precis käkat makrillsmiddag nu, vilken fredagfest man kan ha. o det bästa av allt är att det blev en låda till morgondagens jobb. perfa:) skönt att ha något att se fram emot. tänk att det bara behövs en sådan lite grej för att få dagen på jobbet att kännas mycket bättre!! inte helt illa...

är dags för tenta nästa lördag. så igår var jag duktig o pluggade en hel del. idag blev det lite värre. var duktg i typ en timma. sen liksom krympte ögonen efter hand. o efter ett tag som jag tittade på klockan, bara så där en halv sida senare hade det gått en timma. kan nog dra den slutsatsen att jag helt enkelt slummrade till lite. ooooops. men skam den som ger sig. klockan är nu typ kvart i nio. vilket innebär att jag helt enkelt räknar med att läsa minst ett kapitel innan sömnen stjäler min uppmärksamhet igen.

sååå hej so long- jag gör ett dyk ner i folkhälsans värld.. kan bara tillägga lite skrämmande info..  "varje minut dör en kvinna i världen i samband med barnafödsel".. shit pommes var min reaktion!!

Mamma Mia:)

ÅHH.. jisses vilken film! just love it. har du inte sett den MÅSTE du. o JA helst på bio. kommer lätt stå o hänga på låset den 30/11 när den  släpps i butik. o någon som vill ha sällskap på bio?, inga problem- jag ställer upp! ville verkligen inte att den skulle ta slut! det var jag, syrran o mamma.. helt perfa tjejkväll:)
  sitter just nu o lyssnar på soundtracket på youtube. blir helt lycklig! var snabb som attans på att beställa hela soundtracket ifrån CDON igår när vi kom hem.

snart dags att t sig tillbaka till verkligheten. börjar skolan om en 45 minuter typ. lååång föreläsning idag.. eller ja lång o lång... 9-3pm. vet inte... men just nu känns den lång hihi;) ska till kåren ikväll med. o då blir det PARTY kan jag lova. är redan taggad som få!

dags för mer KAFFE o en NY LÅT! vad sägs om honey honey?

inspiration

please give me some inspiration!! jisses... försöker plugga lite, eller mycket. men går inte alls. vet inte vart jag ska börja..
har inte alls gjort många knop idag. så nu är det dags at sätta fart kan man ju tycka..

pratade precis med min louise... ååh sakna! har nu satt upp en deadline på att vi måste ses INNAN jul. inte helt illa va? o faktiskt absolut inte helt onåbart heller- känns riktigt bra! kommer alltså troligtvis bli en höstlig tur till växjö;) blir förhoppningsvis lite mysigt resande framöver då. hoppas kunna klämma in en helg till stockholm till syrran o kidsen med.

imorgon är det dags för mejjan igen. ska i alla fall vara flitig jobbmässigt denna veckan o jobba extra både imorgon och på fredag. känns faktiskt inte såå illa!

dags o tända lite ljus.. krypa ihop med filten. på tiden att jag greppar en bok o slår in lite info i skallen. kanske funkar bättre om det blir mys..? kan ju hoppas. here we go:) (hoppas nästan lite på regn- hade varit det ultimata att få lyssna på lite smatter!!)

säsongspremiär av Andra Avenyn:)

haha, have to say it:) today's the day.. har precis kollat på första avsnittet för säsongen. kan ju inte låta bli. blev liksom som premiär på nytt. har inte sett det på tv innan, bara sett det idatorn. o ja, jag vet, det är inge bra program kanske.. men jag bara måste kolla! har man en gång börjat... vill bara säg att allt är kristins fel. men jag mår INTE dåligt av att se på det.. haha :P så tack hjärtat! lööööve you:)

annars i helgen har det mest vart jobb. eller ja, det har varit jobb. orkar inte med mycket annat. men idag var jag faktiskt duktig o gick hem ifrån jobbet. inte illa alls tycker jag!! tog typ en timma- helnöjd.. ska jobba nu på tisdag o fredag med. få väl kanske tigga skjuts till jobbet men blir nog prommenixisar hem. så har man det liksom gjort!!

jaja.. får väl kanske vakna tillbaka till studentlivet lite nu.. dags för plugginpluuugg..

ha det gött hej!

tidningen gör jobbet?

vilken dag!! jisses. kom knappt ur sängen i morse, tänk vad det kan kännas lätt o bra att snooza ett tag.. var ute på kåren igår, hade försoningsfest med våra tvåor ifrån nollningen. hade grymt kul anda tills jag av något ryck fick för mig att sakna usa.. åhh hade pratat med min marie strax innan vi gick ut o med min krisitn. kanske inte var någon bra combo direkt. men men, blev tidigare hemgång med en nattakorv utanför. hann så klart med att ringa marie en omgång till på vägen hem för att beklaga mig lite o sakna ännu mer..! måste höras mer ordentligt nästa vecka hjärtat!!

i alla fall så till slut insåg jag att snoozandet inte skulle hålla i längden och absolut inte ta mig till föresläsningen. konstigt?! men jaja, pallrade mig upp o iväg på cykeln. men OJ, vilken dryyyyyg föreläsning. kunde knappt höra ett ord av vad föreläsaren sa o allt gick i entonig melodi.. okej, vi var lite lätt slitna sen igår men NEJ! det hela gjordes liksom inte så levande.. men men, jag var där, har fått anteckningar o papper. så ska väl förhoppningsvis kunna ta tag i det till helgen o kanske förstå lite bättre. dags för mejjan jobb då, så kanske kanske att man kan få till det o va lite halvt effektiv efteråt. kan ju inte direkt skylle på något "dagen efter slag"...

fick en ny ifråm tidning häromdagen. tror ni att det räcker med att läsa den för att komma iform? jag hoppas, kanske då att om man tror på det riktigt ordentligt så kanske det kan ske?! kan ju vara så att tredje sidan har en magisk kraft, lite gold dust som sprinklas över mig o så bara händer det. heeeelt plötsligt! ska meddela om det funkar.. ska i alla fall strax nana kudden, hoppas på en toppen dag imorgon. är heeelt laddad o redo för pippi-parken:) ska bli såå kul att äntligen få leka lite!! o få träffa min lilla myspys sessa!


över och ut..


en tur på stan

har idag mött min amerikanska prinsessa. JISSES vad hon är söt. tror nästan att jag hade glömt det lite. åhh:) vi ska i alla fall leka på fredag. gå till pippi parken o sen äta lunch. kan det bli bättre?! åhh- jag vill ha fredag idag!!

lyckades också åstadkomma något så socilat som en fika med emma, anja o hennes vän jessica. härligt! tänk att man kan öva upp sådana färdigheter som fika. I like;)

fick även inhandlat två par skor på staden. monnamopp borrabopp. kommer alltså att ha något att bära på fötterna ett par veckor framåt nu när hösten drar igång. vilken tur, annars hade jag kanske fått gå barfota?! eller inte... men blev ett par pumps i senapsbrunt o ett par stöveletter kan man väl säg i svart. mycket nöjd:)

ska gå upp o ladda en kopp kaffe och sedan inta pysselposition.. ååh är riktigt inne i det nu och är äntligen snart klar med min förra USA resa. finally;)

tjo o tjim!

Muu, gnägg:)





ny vecka, nya tag!

oj, känns verkligen som att hösten är här nu. riktigt mysigt kyligt nu på morgonen. I like!! men visst, jag vet att jag är annorlunda. men tycker alltså att det är riktigt msyigt!! ska in till stan idag o fikilifika med anja. ska passa på att gå en tur till mamma o hämta lite mer höstiga skodon o jackor. MMM:)

festen i helgen var lyckad. men JA, det va kallt. men helt okej ändå så fort tältet stängdes.. hade gott om ljus o ett par värmefläktar. syrran ifrån stockholm var nere med barn o man. känns som att det var en riktigt kort visit. träffade dem väl kanske tre timmar utöver partyt. så kan väl inte säg att man träffade barnen så där super mycket! får helt enkelt slå slag i saken o ta mig upp dit en helg...

som sagt, dax att fixa o pyssla inför statsturen:) 
 
       

höstparty i tält..

kvällens stora aktivitet är alltså höstparty i tält. ja visst! ska om cirka två timmar befinna mig ut på landsbygdens Getinge o parta loss.fint! har i alla fall tur med vädret. känns skönt med sooool:)

har varit en energisk dag faktiskt. trots att lördag vanligtvis brukar innebära kudde+ täcke lite längre var frida andersson idag uppe vid åtta o startade sina studerande aktiviteter. ja visst! känns faktiskt som att det kan bli ett plus i kanten för det;) äntligen blev det dags för en snabb frukost innan en lång prommis med syster yster. ja visst! syster yster o lill-strumpan på äventyr i holms landsbygd. fint som snus:) självtklart var jag tvungen att släpa med kameran, kunde inte motstå i sånt fiiiint väder. tänkte mig att jag skulle fångat lite fins höstbilder men det hade visst inte kommit så mycket höst som jag trodde. men men.. några bilder blev det i alla fall:P

dags att plittiplatta mer på håret, göra sig snygg o hoppa i galastassen! se upp Getinge here I come;)
hade tänkt o ladda upp nnågon bild. men USCH.. så lååååångsamt det kan gå.. o jag som ska på gala- funkar liksom inte. klarade inte samarbete just idag....

tjo o tjim! trevlig kväll..

host host

jaha.. nu var det hööösssst! o ja, jag är är förkyld. har sån där hemsk rethosta typ hela tiden. si så där lagom kul att sitta på föreläsningar o hosta o rassla typ hela tiden.. men va sjutton- always look on the bright side of life.... åhh nu kan jag meddela att solen nästan varit framme i två minuter:) WOW! annars idag har det liksom mest hållt sig till saltkråkanregn, ni vet när det stå som helraka spön i backen oavbrutet...

ska snart iväg med mamsen o köpa en dator till henne. sen blir det hem igen, hosta lite o plugga vidare.. hoppas föresten att jag hinner med att träffa anna-panna med.. ska sy upp hennes gardiner..

host... host! tack o host

häääääär kommer viiiiii!

laddar för fullt nu . dags för utgång igen:) haha vi har minskat i antal sen kåren igår kan ja säg. bara ja o anna som rockar idag. men va sjutton! desto mer SPRIIIIIIIT till oss. vilka är det som står när de andra faller?! ANNA O FRIDA FRIDA O ANNA!!

var en kul kväll igår men som sagt! ny sprit nya krafter ny enerfi NY FYLLA!

Tjo o tjim! skååååål o hej

Oj.. jag ÄR ingen bloggare helt enkelt!!

okej, jag är en dålig människa. inser ju att jag inte är någon blogger på hemmaplan..-alltså är jag ingen blogger ALLS.. haha ;)

jaja.. fullt upp är det nu i alla fall. förra veckan var det nollning för fulla muggar o nu i måndags drog skolan igång. är ju alltså igång på folkhälsovetenskapliga programmet. känns hur bra som helst o nollning var verkligen TOPPEN. värt allt, skulle inte vilja byta det mot något alls.

dessutom så har vi ju inget mer hus nu :( o det känns kan jag lova. i söndags körde vi sista lasset i bilen, o i måndags lämnade vi nycklarna. känns helt ofattbart. det har ju liksom alltid funnits där, man har ju alltid kunnat komma hem. o ni vet den där HEMMALUKTEN, o det där vanliga vattnet o bara att allting stämmer- allt är som det SKA va. men men. det kommer bli bra detta med. life goes on:) känns i alla fall bra med de som flyttat in. verkar som bra människor:)

sååå.. i måndags var alltså min första skoldag. kan väl inte säga att vi har gått ut skithårt denna veckan.. började lite lugnt med knappt tre timmar o sen var vi lediga igår och idag.. imon kör vi igen:) meeeeen, inte att förglömma!! ikväll ÄR det KÅREN. ojoj. bara att köra STENHÅRT. haha.. efter nollningen kanske man är lite mätt på festande. Men NEJ. abslout inte. inte banga- man måste satsa!!!

ååååh. så nu kommer snart la familja von hoffman. eller ja, jenny o chloe kommer till sverige, så okej inte hela familjen. men ååå så mycigt det ska bli o får träffa lillan, känns som att det var evigheter sen nu ju!!

dags att hänga tvätt snart typ:) kul man kan ha det!


RSS 2.0