saaaaand

sååå fyra timmar blev det ju i solen i alla fall. gött. meeen vet inte om jag kan se mig själv som så mycket brunare. men man kan ju hoppas:) kanske inte kan bli så brun om man ligger halvt nergrävd i sanden, men kul hade vi i alla fall- o jag fick en prinsess-slott på vaderna och min fot blev bro över vallgraven- finfint:) har i alla fall nästa helg helt bergis som jag kan pressa ordentligt med. sen tror jag det är att vi åker till san fransisco med familjen o sen kommer den nya tjejen helgen efter det.. o sen kommer helgen då jag åker... usch. känns knepigt nu, kan inte riktigt fatta att jag ska lämna allt detta....

dags för kaffe igen- tror ja ska lyxa o dra till med latte o så blir det mer knåp o knep i photoshop- lyckades faktiskt riktigt bra igår, börjar återfå vissa talanger ;) haha. innan jag drar igång med kaffet får det nog bli en rejäl skrubb i duschen- kan nog säg att jag har sand all over!!


beach time:)

såå då var det dax för stranden igen:) håller på sombäst att steka pannkakor nu till lillan. har fåt fixat mackor o snacks till mig o jenny. så nu är det bara att hitta parasollet, sandlekskerna, kylväskan, kylklampar, filtar, handduakr, drickor.... jaa hej o hå. lite annat än när man går själv- handduk, bok o en flaska vatten hihi.. men men

OJ. nu glömde jag nästan en pannkaks-sackare. men det gick fint- lite brännskador får man väl räkna med på nåon procent eller? kanske inte så bra att "multaitaska" när man gör pannkakor.. haha

jaja- so long:)

wanted

har precis skrivit ett inlägg.. men det försvann:( jaja får börja om. orkar nog inte vara lika kreativ men va sjutton:P

var på stranden innan med phoebe. en tjej ifrån min intercultural communication class. men vi orkade ju inte ligga stilla så länge. så bestämde oss för att gå på en tidig bio. hamnade på angelina jolies nya film- wanted. var faktiskt riktigt bra även om det inte alls är min typ av film. kan ju itne riktigt säga att action är mitt första val precis. men denna var faktiskt bra - inte allt för invecklad o krånglig- till och med min hjärna hängde med :P

annars idag.. körde ju brock till flyget i morse o tog mig en runda på ross hihi.. sååå busigt så busigt. men höll mig faktiskt förhållandevis lugn. meen fick ju bli ett par skor. TYSTA!! jag veeet att ni tycker att jag inte behöver fler. MEN tro det eller ej så har jag faktiskt inga bruna ballerina skor- i alla fall inte som jag gillar. - NU har jag. perfa för $12- är ju så man överlever :)

nu ska ja ta mig en kopp kaffelikaffe. sen ska jag sätta mig o pula lite med photo shop. fick mig ett ryck igår o satte mig en sväng. inser att man glömmer VÄLDIGT fort! om jag inte sitter lite nu känns det snart som att jag tog den klassen heeeelt i onödan. o det verkar ju dumt:P

hoppas ni har en bra helg:)


sirap i huvudet..

seg dag idag. blev att jag gick ut med belinda o hennes kompisar igår. blev lite vin här hemma o sen till sandbar o tonic. OJ. har mer eller mindre badat i sirap heeeela dagen idag. vet inte när det gick snett riktigt. men kul hade vi i alla fall. o jag har hört att det är oftast huvudsaken:P som tur var så skulle jag inte jobba idag, jenny o chloe skulle på playdate. så idag har jag helt eneklt unnat mig en härlig slappedag. hunnit med att käka sushi-lunch o legat i solen en sväng om.

imorgon ska ja köra brock till flygplatsen. han ska till alaska o fiska i en vecka. tänkte ta mig inom la cumbre på vägen tillbaka då. känner mig riktigt mycket på shoppinghumör. Mmm jo jag vet att jag hade det svårt med väskorna- behöver inte på minnas. men liiiiite lite till mååååste det bara få bli. får väl ha halva garderoben på mig när jag reser helt enkelt..

nu ska ja slappa lite till. satsar på tv:n en sväng. kan ju alltid hoppas på en film:)

godmorgon:)

kom på nu att jag glömmt säga att jag kommit in preliminärt på högskolan. hoppas bara att där preliminära är så gott som sant. hihi.. så nu blir det då förhoppningvis och som det ser ut nu folkhälsa på högskolan i Halmstad. nu ska jag bara hitta en lägenhet på det. så håll öron o ögon öppna;)

Idag åker min Marie till Sverige i tre veckor. blir tomt här utan henne. vem ska jag nu ringa stup i minuten.. får bli mjukis helt enkelt:P hihi.. trevlig resa hjärtat! Tänker på dig.

nu ska jag avsluta mitt morgonkaffe o min lilla tunnbrödsmacka.. Hoppas på en bra dag idag, kan nog bli ett besök på zoo:)

rensning..

hej o hå i gardinen den blå. jenny är riktigt på g. just nu rensas det öööööverallt. hoppas bara att det flyger i henne att få brock o göra hans garderob med haha..

gör ju lite att jag blir inpirerad jag med. provpackade ju mina väskor igår. o shit. har MYCKET grejor. så jag måååste ju helt enkelt rensa eller sluta shoppa. kanske båda. men vill ju inte sluta shoppa. blir ju tråkigt- helt klart;) Får nog bli så att det blir en extra väska hem- man lever ju bara en gång hihi..

annars idag har det varit lugnt. jag o chloe har varit på bibblan o lånat nya böcker o nu tror jag nog snart att det ska bli pizza två trappor upp. man måste busa ibland! :)

tjipp o hej

köttbullerester o solsken

frukostdax här på denna sidan atlanten. har riktigt lyxat till det idag o sätter just nu i mig två tunnbrödsrullar. en med ägg o en med köttbullar. fint vad man kan unna sig med lite rester ifrån midsommarpartyn hihi;)

har varit en mycket rolig helg. men kan inte säga annat än att jag var lite baksleten igår.. började ju fira midsommar med familjemiddag hos von hoffmans i fredags redan. o så klart var vi ju tvugna att provsmaka snappsen med- tänk om den blivit gammal eller nått.....
  sen i lördags kom Marie o Mjuken upp hit så gick vi ppå stranden o tog oss ett rejält midsommardopp  o sen begav vi oss till affen för att inhandla alla ,möjliga delikatesser. Målet var svenskt! O jag måste säga att vi lyckades RIKTIGT bra:) med lite hjälp ifårn IKEA med matjessilen var det inget som saknades. potatis, sill, grädde, "gräddfil", dill, gräslök, jorgubbar, köttbullar, "äggbullar" (för marie) - fråga inte, hon är liiite knepig haha!! hade dessutom lyckats köpa prästkragar o blåklint för bordet och toppat det hela med svenska flaggan o ett paket med svenska nubbar, inte alls illa alltså:)
  sen hann vi inte mer än vakna till liv på söndagen så var det dags att ladda om. vid noon var det dax för det stora svenska partyt med svenskfamiljerna här. som sagt- bara att ladda om!! riktigt roligt o denna dagen blev det så klart även dans kring midsommarstången. johodå, vi skuttade allihopa som grodor o räven han raskade över isen. alltså inget som fattades detta året för midsommar...

O så var det ju disneyland helgen innan. ÅHH! sååå magiskt o så fint. hihi. o vi lyckades träffa ALLA PRINSESSORNA. vi fick till och med deras autografer o kramar o foton med alla. riktigt fina grejor. en massa parader med bilarna, monsters inc, prinsessorna, mickey mouse o ja.. allihopa. hela kittet avslutades med ett hur stort fyrverkeri som helst där till och med tingeling kom flygande. lyckan var gjord och fuländad. vi packade in os heeeelt utmattade i bilen o kom tillbaka vid ett på söndagsnatten. helt plötsligt var alla sparkels slut o magin försvann. tillbaka i verkligheten..

nu ska jag avsluta mina mackor o sedan ta hand om tvätten. efter det kan jag nog tänka mig att det blir en prmmis i solskenet innan lillan ska hämtas på skolan.



sluta tjata tack..

jaha. jag kan inte säga annat än att chloe är TRE år just nu. fick höra idag vid middagen när jag bett henne prata mindre o äta upp sin mat att jag skulle "sluta tjata-tack".. jaa där fick jag!! j o b är på indiana jones filmen ikväll så nu har lilla tuffingen precis somnat..

usch, annars går tiden fort här nu. är inte ens femtio dagar kvar här i paradiset nu. känns så konstigt, liksom overkligt. kan inte riktigt se mig själv hemma o att jag inte kommer tillbaka hit igen. knepigt att förklara, men denna gången har det kännst som att jag varit här eller är här mer på riktigt.

mariens firande i helgen blev helt okej. dessvärre blev hon själv bombförkyld på lördagen.. inte lätt! stackarn. men pratade med henne innan idag o då var hon hemma ifrpn jobbet iaf men mådde mycket bättre ikväll. så hoppas hoppas nu bara att jag sliper vara sjuk.. jagg tror o hoppas att jag fick min dos av sjukligheter i vegas. vill absolut inte bli sjuk till helgen. då ska vi ju åka o träffa alla PRNISESSORNA på Disneyland. kan ni föstå vilken längtan och uppståndelse här är över detta...?

efter ventura igår fick jag gjort en bra rensning nere i lägenheten. gick igenom alla skolpapper ifrån denna terminen. känns gött, tillslut blev det att jag slängde alltihop!! hihi.. man får inte vara dum:) känns som att jag har lite anat jag vill få hem va.. men OJ vad mycket saker man kan samla på sig på typ ett år. o jag har ju ändå haft möjligheten att skicka hem en himmlans massa saker med alla besök jag har haft. GALET! får bli en riktig rejäl rensning av alla pryttlar, kläder o grejor när jag kommer till Sverige kan jag lova...


Utkast: hejsan hoppsan.. ...

hejsan hoppsan.. då har mamma åkt o jag har begett mig ner till Ventura. är här för att fira maries 25- årsdag.. hon fyller imon, söndag så ikväll är sista kvällen, sista fyllan som ung;)

tiden med mamma var helt underbar. massor med shopping o roligheter. såg en massa fina valar på whalewatchingen o universal var toppen. hann ju dit precis i tid innan branden. sen på tordagen flög vi till VEGAS. just loooove it. tyvärr var jag sjuk en dag. men piggnade på mig snabbt till lördagen. tur det, för då var det bokat en helikoptertur över grand canyon. shiiiiiiiit coolt det va!! världens grej. sen var det fullt av promenixar o så runt i stan heeela lördagen o på söndagen begav vi oss tillbaka till Santa Barbara.

jaja nu blir det att skåla vidare:D har bakat tårta nu med precis med. blir fiiiina dekorationer på den imon. hihi

kram o hej, hoppas allt är bra med er!?!

RSS 2.0