mamma är här!!

hej hopp! nu har mamma kommit fram:) kom in sent igår med flygbussen. så nu har vi käkat frukost och är strax redo att ge oss ut på stan för en kik o kanske lite chopping- vem vet!!

I morgon blir det nog en tur nere till LA o Universal Studios och på måndag kanske det blir whale watching.. Ska bli kul. är en annan säsong nu än var det va när jag, matte o carro åkte. nu ska man tydligen kunna se blåvalar med. häftigt!!

Jaja.. stan kallar! Men allt är bra här i alla fall:)

finally done:)

tisdag morgon.. dags att gå till skolan alldeles strax. ska ha frukost final med min kommunikation. blir inlämning av mitt arbete nu.. uhh! jag hoppas att det går bra.. sen ikväll är det inlämmning av barnlitteraturen. känner mig så stolt. gjorde klart den i ett naffs igår. bara man sätter sig o bestämmaer sig för at bli färdig går det altså ganska snabbt. gjorde först slutsatsen till kommunikationen o sen hela barnlitten på endast två timmar. så klockan sju var jag helt klar igår kväll.. sååååå härligt:)

så sen efteråt fick jag som pris att titta på ett avsnitt av andra avenyn o mysa med en VANLIG bog i sängen.. härligt härligt:) bara två avsnitt kvar nu av aa.. usch o fy- sista läggs upp idag- så krisitn kommer hit ikväll så ska vi käka o titta på det ihop.. sen får man vänta ända tills i höst :( blir ju tomt ju... vad ska nu vara söndagsgrejen?........

nu ska ja ta min melon under armen o cykla upp till skolan o börja hacka.. vi ska ha fruktsallad o alla ska bidra med något :P

bikinin är på

såå då har vi idag tillbringat fem timmar på stranden. hehe:) tiden gick riktigt fort idag. var härligt! blev så klart badat lite med i de härliga vågorna. fick oss också en god lunch med cesar sallad som paus ifrån solen. kan söga att min bikini mer eller mindre ser ut att sitta kvar på :P haha har blivit ganska bränd. men va sjutton! det gäller väl att passa på:) nästa helg åker ju min kristini hem.. :( usch o fy, kommer bli tomt som attans....

Igår kväll blev det god middag två trappor upp med räkor. var verkligen längsen! sen blev det sväng till zodos med bowling för mig kristin o belinda. gick inte toppen fint för mig... men sjutton kul hade vi! jag o belinda passade på att ta lite drinkar. herregud. va inga klena drinkar de hade där vill jag lova. gjorde mer eller mndre tvärs emot med blanne o sprit... så då vet man vart man ska gå i fortsättningen:P sen blev det en sväng till IV. gillar ju inte alls det stället men en liten tur blev det och sedan taxi hem for mig.

nuu MÅSTE jag göra det sista med plugget med. försökte precis köpa flygbijetter till mig o mamma men det går bara ILLA ILLA.. usch ofy, får ta nya tag senare eller imon.

Over and out for now 

 



undra vems rumpa?! :P


Beachen..

mmm härligt. har precis varit nere på beachen med kristin o belinda. hur härligt som helst. jobbigt bara att inte plugget kan göra sig självt...? har i alla fall bara en halv sida kvar av ommunikationen. sen är det onlineklassen kvar, men bara lite. ska läsa någon annans arbete o ge respons typ o sen min final i barnlitteraturen. räknar kallt med att jag gör den på måndag.. ska nog ordna sig detta:)

ikväll blir det häng med belinda o krisitn. aktiviteter är inte fastställda ännu. frå se vad vi känner för. sen imon ser det ut som en heldag med lot's of things to do.

see you later:)

long time goooone

jaha.. ja nu var det ett tagsen. allt rullar på- för fort. finals vecka nu denna veckan som kommer. så just nu sitter jag o gör min slutanalys i min kommunikations klass. var i den klassen vi gjorde vårt projekt med afrika. vet inte riktigt vad jag ska skriva. ska i sotrt sätt sätta ett betyg på sig själv. hatar att göra sånt. inte alls lätt- o så hela tiden motivera till varför o ta ut de stora delarna o riktigt visa vad man har lärt sig under terminen. tänker man så så känns det just nu som att jag inte lärt mig något alls. men kanske inte så bra att skriva va? buhhu....

i övrigt så har matte o carro återvänt till sverige o mamma kommer hit på fredag. blir roligt. o färhoppningsvis blir det en tur till grand canyon för oss. hoppas hoppas. hade varit häftigt att föyga över där med helikopte.r o på vägen tar vi så klart las vegas med. har ju inte varit där än när jag är 21. blir kul! tänker mig att det blir bil dit o flyg hem. men får la se hur tiderna passar. o nästa helg när hon kommer blir det nog en sväng om till universal studios. har ju varit där innan ett gäng med gånger. men alltid kul ändå! ska tydligen ha kommit lite nytt nu...

kanske är så att jag måste återvända till det där andra tunga- jobbiga... usch. tror ni hon kan godta en svensk uppsats? ja menar då är det ju bara o skriva.. haha man kanske skulle provat- är ju ändå en intercultural communication class. :P nej men bäst att jag blir färdig i alla fall. sen ha jag min home exam o göra i barnlitteraturen med o sen kommer nbg kristin hit ikvällen hoppa jag. eller ja vi går la på ett party eller så- men vi ska i alla fall leka:)

Hörs, hejhej

skoltajm

äntligen "färdig" med mit arbete. fast jag ställer mig frågan.. - blir man någonsin färdig innan man på riktigt ha lämnat in uppgiften? tror inte det. finns ju alltid något litet man kan pilla på, lägga till eller ändra på..

museumet igår var helt okej. fastnar inte riktigt öfr att titta på en massa uppstoppade djur.. men flickorna hade roligt i alla fall. o det får man ju ändå säga var huvudsaken med dagen!

nu ska jag ta o ge mig upp till skolan, dax för min africa klass (communication). får se om vi kanske kan få instruktionerna till slutarbetet idag. ska va inlämnat på tisdag- så det kan väl inte vara för mycket begärt va...? lovar att hon säkert har glömt bort det o kommer på det i sista sekund. den kvinnan är allt annat än organiserad kan jag lova! men det ska väl ordna sig det med.

Ha det gött! Hej..


kaffe latte..

tjo o tjim.. här var det livat- inte. klockan är kvart över nio på kvällen o ja måste erkänna att jag börjar säcka nu! har försökt att hålla igång med massa kaffe latte för att lyxa till plugget lite. men nu tror jag snart att det är stopp.. men det gör inte så mkt nu, har fått ganska mycket gjort nu i alla fall :D har nästan bara ETT arbete kvar nu. o det har jag inte ens fått instruktioner på än. får dom nog på torsdag. så imorogn ska jag avsluta detta som jag håller på med nu.. :) härligt o se ett slut!!

dagen i övrigt har varit bra. ganska lugn o vardaglig. är lite knepoväder här nu så det är sol på morgonen sen bli det lite mulet mitt på dagen o sen klarnar det upp igen. skumt. blir liksom lite säckig där vid lunch. men men.. det går väl över. C fick en ny spakcykel igår så idag har vi fått ta en tur med den. härligt att hon skulle sova JÄMTE den idag när hon skulle vila efter lunchen. kan ju vara bekvämt o ligga typ på en sparkcykel menar jag...?!

imorgon tror jag att vi ska ta oss upp till natural history museum. de ska tydligen ha någon dinosaurieutställning där nu. kan ju va spännande... blir nog en playdate med hennes svenska kompis Olivia samtidigt... jaja nu ska ja ta o avsluta- svepa mitt sista kaffe o se om jag kan få några fler rader gjorda innan örat ska vila på kudden...

nya tag..

tjohoo.. då var det ny vecka, IGEN! nuu går det fooooort lite för fort. hinner ju inte med alls tycker jag. idag har matte o carro åkt neråt till San Diego o sen åker de till Las Vegas o kommer tillbaka hit till SB på fredag. såå nu återstår plugg plugg o plugg för mig. Plugga järnet!! vill bli klar med det sista nu. två eller ja två och ett litet arbete kvar.. o sen lite photo shop uppgifter. SEDEAN ÄR DET KLART!!  sen ska jag ha sommarlov för fulla muggar. usch lite med- jag kommer ju inte kunna slappna av.... :( men mamma kommer ju med. blir kul! hoppas att det blir en sväng till las vegas och grand canyon då!! :)

Igår var vi neråt LA o Hollywood. var trevligt, fast känns ju som att man har sett det där nu.. hehe.... men kul att få vara med på nadras upplevelser lite i alla fall. sen på vägen hem fick vi ett infall o stannade i typ ventura o spelade minigolf. hur kul som helst o helt udda banor!! slott och grejor.. riktigt stora banor mer som äventyrsgolf. kul o ha provat- har ju alltid bara kört förbi innan o undrat hur det är. men nu SÅ!! :) sen som pris fick vi tag i jordgubbs milkshake på jack in the box. mumma kardemumma, inga dåliga grejor vill jag lova! en STARK FAVVO!!!
nuuuu - plugg sedan middag hos von hoffmans... gäller o sätta fart nu så jag får ngt gjort:) tjao


trött i mössan..

hej o hå.. blev utgång igår! ja, matte o carro gick upp på statestreet o gled en sväng. jag hade lite för mycket överskottsenergi i kroppen igår kväll så jag inspirerade carro till dans o ut blev det:)

nu ikvll har jag passat chloe. j o b kom precis. såååå nu väntar sängen.. see u later:) ha en bra dag. imon blir det hollywood för oss här!

tjing tjing

en hel vecka sedan..

tjollahopp va tiden går fort. galet. jaja..så är det väl. veckan har vart bra i alla fall. matte o karro är ju här så det är fullt upp hela tiden. :) idag har vi varit på skolan o kikat runt. jag var med på the president's honor list på skolan så jag var där idag för att hämta ett certificate. känns bra:)) Lite roligt. väl där uppe träffade jag Carina, lindas gammla au-pair barn. så hennes föräldrar var där med. var ett bra tag sedan jag såg dem...

o nu ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. vi ska i alla fall käka tacos tror jag. mumma. var lääääängesen känns det som. så det blir kalas. sen måste jag ju då så klart försöka plugga lite.. gör jag inte det ikväll så måste jag verkligen sitta länge imon. så helt eneklt bäst att göra lite idag o lite imon. sen på söndag tror jag nog att vi ska bege oss neråt till LA o Hollywood. (igen, haha)

jaja nu ska ja sätta igång med pluggeriet, lika bra.. de andra är ute på tur o sen ska de till affen.. soo tjing tjing..

RSS 2.0