Road trip

wow. frammåt marsh! igår morse (torsdag) fick vi minsann o dar ställa klockan, fast vi har lov, för att ge oss ut på äventyr. jag o kristin styrde med raska steg ner mot chapala för att hämta vår redan beställda bil. vi kom dit o hade o foajen sällskap av en lätt irriterad tant. hon skulle tydligen til jobbet o hennes bil var inte färdig på fem röda. eftersom vår bil var där o vi såg snälla o lugna ut frågade de oss om vi kunde tänka oss att ta en annan bil o låta tjurkärringen åka i vår. Jaha ja. jooo det kunde väl gå bra. tveksamheten försvann fort när vi fick reda på att vi skulle få köra en convertable mustang:) ja ja tackar ja! inte illa för att ha beställt en compact car för att få det billigaste alternativet. Fick endast gå med på en $5 höjning. inte heeeelt illa..
 
Vi brummade stolta iväg o hämtade upp karissa. en ameriaknare som spelar golf tillsammans med kristin o skollaget. eftersom vi hade henne med oss beställde vi ingen GPS, kan ju inte behövas.. haha jojo:) think twice next time! det går att komma totally LOST ändå... vi lyckades med detta x antal gånger. men kom tilslut på rätt spår igen, värst var det på vägen hem. nog med vilsenheten! dagens mål var hearst castle, två timmar norr ut. vi tyckte vi gav oss ifrån santa barbara i god tid o tillät därför oss själva att ta en ärlig paus på vägen med pita o kaffe. Mumma. dessväre blev vi lite mer stressade sista biten, var ängre på mindre vägar än vad vi hade tänkt. Väl framme på parkeringen fick vi hoppa på vår guide-buss. Åkte över stooooora o fina ägor. långt upp över havsnivån med väldig utsikt.

denna hearst mannen hade det inte fattigt vill jag lova. han hade bara sin egen farm på sina ägor o för att ge det en lite extra lrydda lät han  sig också dra igång ett eget zoo. helt normalt att ha ett tjugo tal zebror, elefanter, giraffer o så ju på framsidan i trädgården...... han drog också till med två lagom stora gästhus, ett gäng andra sällskapslokaler o så. en utomhuspool, egen tenniscourt o en inomhuspool som var gigantisk. hela poolen o rummet var klädd med de minsta mosaikplattorna. tog cirka en fem vecor att lägga allt för åtta arbetare. Inte illa. han hade också pyntat sina ägor rikt med "små" fontäner, statyer o hav av blommor.

på vägen hem gjorde vi ett stopp hos karissas farmor o farfar o ett stopp hos hennes kusin. Inga dåliga omgivningar vi körde igenom. SJÄLKLART NERCABBAT!! :) gäller ju att passa på. kan ju inte påstå att det är varje dag jag kör en sån bil just. men nu är det gjort!

skulle åka finvägen hemmåt santa barbara o åka på den äldsta kustvägen.. dessvärre var det ju nu då vi lyckades koma bort å riktigt. helt plötsligt befann vi oss på en heeeelt annan öde freeway. tre losta girls i mörkret. tillslut stannade en annan bil o sa att vi även kunde ta denna vägen hem. sköööönt. kan väl inte säga annat än det ör lite till en riktig roadtrip, ett riktigt heldagsäventyr:) haha vi är tillbaka o heeelt välbehållna.

dessvärre var även bilen tvungen att åka tillbaka till sitt hemmastall... men vem vet, han kanske kommer tillbaka en vacker dag? man kan ju drömma o hoppas. han inte heller kopiera nycklarna, annars kanske det hade kunnat vara en idé?.. ;)

Idag har det varit mindre äventyr... har mest varit plugg o jobb. men sånt som ska göras det med har jag hört. Nu sörplar vi lite vin o kollar på så ska det låta, måste ju hänga med i underhållningen där hemma:) sen väntar väl mest säääängen..

hej so long from us.

Kommentarer
Postat av: Biggie & Svågge

Hej Lillan! Roliga äventyr! GPS kan vara bra!! ;-)
Jag önskar så att jag kunde vara där i värmen igen... Eller att du kan vara här imon... Kommer du på middagen??

Har Kristin flyttat hem eller bor hon kvar?
Sköt om dig! Puss och kram!!!!

2008-04-05 @ 18:10:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0